0

Your Cart

No products in the cart.
Avisol.ro
avisol e un produs al fermei aviputna
planta

Despre noi

AVISOL este un produs
al fermei AVIPUTNA

AVIPUTNA S.R.L. este o societate cu capital 100% românesc al cărei obiect de activitate îl constituie creșterea găinilor ouătoare și producerea de ouă pentru consum. Aviputna este deținătoarea unei tehnologii unice de fermentare și transformare a dejecției de pasăre în îngrășământ organic. Dejecția folosită provine exclusiv din ferma proprie și nu conține paie, rumeguș sau alte adaosuri naturale sau chimice datorită sistemelor de creștere existente în fermă. Practic, dejecția proaspăt scoasă din hală este supusă, timp de 10 – 14 zile, unui proces de fermentare aerobă la 70℃ și apoi uscare încă 15 zile. În urma fermentării, amoniacul este eliminat și captat în bazine speciale în care se află bacterii ce se hrănesc cu amoniac.
planta

TEHNOLOGIE

AVIPUTNA este deținătoarea unei tehnologii japoneze unice de fermentare și transformare a dejecției de pasăre în îngrășământ organic

 Prin această investiție s-a urmărit soluționarea ecologică și economică a managementului gunoiului de grajd avicol. Baza sistemului Hosoya este un proces de fermentare aerobă curată – contrar cu sistemele cunoscute și folosite în prezent de uscare cu aer sau compostare. Îngrășământul organic Avisol se obține în doua etape: prima – de fermentare și uscare prealabilă, iar a doua – de uscare. 
 Utilizarea îngrășământului organic Avisol granulat conduce la sporuri statistic semnificative de producție, la conservarea nivelului de materie organică, la creșterea nivelului elementelor nutritive (fosfor și potasiu) din sol și la reducerea deficitului în microelemente din sol. 
 Este recomandat pentru toate tipurile de culturi, solarii, livezi, terenuri de golf etc. Forma natural granulată a AVISOL favorizează o descompunere lentă în sol a tuturor micro-elementelor pe care le conține, ceea ce duce la o îmbunătățire constantă a calității solului și o producție superioară. 
 Este garanția unei culturi bogate în mod natural.

Descoperă
produsele noastre

×