0

Your Cart

No products in the cart.
Avisol.ro

Politica de confidențialitate

Ultima actualizare: Martie  2023

Dragul nostru client,

Suntem încântați că manifești interes referitor la protecția datelor cu caracter personal. Dorim să îți oferim o imagine de ansamblu ușor de înțeles asupra procesului nostru de protecție a datelor.

Scopul nostru este să oferim clienților o experiență uimitoare, ceea ce înseamnă, de asemenea, că poți avea încredere în noi, că suntem întotdeauna transparenți și sinceri. Încrederea pe care o acorzi produsului nostru este motivul pentru care îți putem oferi o experiență uimitoare. Dorim să îți mulțumim pentru această cooperare.

Cine suntem

Suntem Aviptuna Trade SRL, o societate cu răspundere limitată, organizată și funcționând în baza legilor din România, cu sediul social în Strada Victoriei nr.40, Golesti, Vrancea și fiind înregistrată la Oficiul Național al Regisatrului Comerțului sub numărul  41459958.

Ne poți contacta întotdeauna prin următoarele metode:

În scris, la adresa sediului social din Strada Victoriei nr.40, Golesti, Vrancea sau prin e-mail la adresa office@avisol.ro.

În timp ce navighezi pe site-ul nostru, te înregistrezi sau plasezi o comandă, îți exprimi acordul cu această politică de confidențialitate.

Suntem responsabili ca toate activitățile noastre de prelucrare să fie în conformitate cu cerințele legale, dar, de asemenea, tu te poți aștepta în mod rezonabil la aceste prelucrări ale datelor personale.

Dacă ai întrebări cu privire la protecția datelor de către avisol.ro, poți contacta în orice moment responsabilul nostru pentru protecția datelor, trimițând un e-mail la office@avisol.ro. Vom continua sa fim punctul tău de contact în situația în care ai orice întrebări în legătură cu protecția datelor cu caracter personal.

Domeniu de aplicare

Prezenta politică de confidențialitate furnizează informații despre prelucrarea datelor cu caracter personal ale Utilizatorilor platformei avisol.ro care își creează un cont de client pe platforma noastră.

Confidențialitatea este dreptul tău și ai posibilitatea de a alege

În calitate de client, poți alege ce informații dorești să ne transmiți. Desigur, anumite informații vor fi necesare pentru îndeplinirea contractului. Cu toate acestea, executarea contractului nu necesită întotdeauna toate datele pe care ni le poți pune la dispoziție.

Poți apela la pașii următori pentru a dezvălui mai puține informații despre tine:

Cookies: Poți instala în browser-ul tău extensii suplimentare pentru blocarea cookie-urilor care nu sunt necesare. Procedând astfel, nu vei vedea nicio reclamă bazată pe interese.

Publicitate: Dacă nu dorești să primești comunicări informative de la noi, te poți dezabona oricând. În acest caz, nu îți vom putea trimite niciuna dintre ofertele noastre grozave.

De asemenea, poți utiliza următoarele drepturi, oricând:

Dreptul de acces

Ai dreptul să fii informat ce date stocăm despre tine și cum prelucrăm aceste date.

Dreptul la rectificare

Dacă observi că datele stocate sunt incorecte, ne poți cere întotdeauna să le corectăm.

Dreptul la ștergere

Ne poți solicita oricând să ștergem datele pe care le-am stocat despre tine.

Dreptul la restricționarea prelucrării

Dacă nu dorești să ștergi datele, dar nu dorești nici ca noi să le prelucrăm mai departe, ne poți cere să restricționăm prelucrarea datelor tale personale. În acest caz, vom arhiva datele și le vom reintegra în sistemele noastre operative numai dacă dorești. Cu toate acestea, în acest timp nu vei putea utiliza serviciile noastre, căci altfel îți vom prelucra datele din nou.

Dreptul la portabilitatea datelor

Ne poți solicita să transmitem datele stocate despre tine într-un format care poate fi citit în format electronic, de către tine sau de către o altă persoană responsabilă. În acest context, îți vom pune la dispoziție datele în format JSON sau PDF.

Dreptul de a te opune prelucrării datelor

Îți poți retrage consimțământul în orice moment sau te poți opune prelucrării ulterioare a datelor tale. Aceasta include, de asemenea, opoziția față de prelucrarea pe care noi o efectuăm fără consimțământul tău, dar pe baza interesului nostru legitim. Într-un astfel de exemplu se încadrează și marketing-ul direct. Te poți opune oricând primirii comunicărilor informative suplimentare. Dacă nu ești de acord cu unul dintre scopurile noastre de prelucrare bazate pe interesul nostru legitim sau dorești să te opui prelucrării, poți exercita acest drept oricând din motive legate de situația ta particulară. Te rugăm să ne scrii un e-mail la adresa office@avisol.ro. În acest caz, vom examina din nou activitatea de prelucrare și, fie vom opri prelucrarea datelor în acest scop, fie îți vom explica motivele care merită protejate și de ce vom continua prelucrarea.

Procesul decizional individual automatizat

De asemenea, prelucrăm datele tale personale în contextul algoritmilor pentru a simplifica procesele noastre. Desigur, ai dreptul de a nu fi supus unor decizii bazate exclusiv pe prelucrări automate. Dacă consideri că ți-am refuzat accesul într-un mod nejustificat, ne poți contacta întotdeauna la office@avisol.ro.

În această situație, vom examina cazul separat și vom decide în funcție de circumstanțe.

Dreptul de a formula o plângere

Dacă, în orice moment, consideri că am făcut greșeli cu privire la datele tale cu caracter personal sau la exercitarea drepturilor tale, te poți adresa oricând autorității de supraveghere competente.

Autoritatea de supraveghere responsabilă pentru noi este:

Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, cu sediul în Panciu, Bd. General Gheorghe Magheru nr. 28-30, e-mail: anspdcp@dataprotection.ro .

Pentru a-ți putea exercita drepturile, ne poți contacta în orice moment la office@avisol.ro.

Ce date prelucrăm

În următoarea descriere a activităților noastre de prelucrare, ne referim în fiecare caz la categorii de date cu caracter personal. O categorie include mai multe date cu caracter personal, care sunt de obicei prelucrate împreună pentru scopurile declarate.

Datele cu caracter personal sunt informații care te pot identifica sau chiar te pot face identificabil.

În general, prelucrăm următoarele categorii de date cu caracter personal din următoarele motive:

Informații de contact:

Numele, adresa, numărul de telefon, adresa de e-mail, ID-ul tău de pe orice rețea de socializare (dacă este cazul).

Motiv:

Dacă ne contactezi, colectăm aceste date deoarece trebuie să știm cu cine vorbim și despre ce am vorbit, pentru a te putea ajuta cu problema pentru care ne-ai contactat. Acest lucru se aplică și dacă lași comentarii pe paginile noastre de fani de pe rețelele de socializare. Nu combinăm aceste date cu datele profilului tău de pe platforma noastră, dar te putem identifica în continuare prin ID-ul de socializare.

Date despre locație:

Adresa, codul poștal, orașul, țara, longitudinea, latitudinea

Motiv:

Avem nevoie de aceste date pentru a-ți putea livra comenzile. Creăm automat longitudinea și latitudinea pentru a putea prelucra adresa de livrare în celelalte sisteme legate, cum ar fi aplicația noastră pentru livratori, și pentru a vă afișa adresa către proprii livratori sau livratorii elor.

Date de profil (master data):

Numele, adresa de e-mail, informații pseudonimizate cu privire la parola profilului tău, numărul de telefon, adresele de livrare, interesele, datele demografice (vârstă, adresa de livrare)

Motiv:

Aceste date sunt datele tale de bază, de care avem nevoie absolut pentru serviciile noastre. Fără o adresă de e-mail / număr de telefon și o parolă, nu îți vei putea crea un profil. Împreună cu numele, acestea sunt datele de bază. Avem nevoie de vârsta ta pentru a ne asigura că nu ești minor.

Informații despre dispozitiv și date de acces:

ID-ul dispozitivului, identificarea dispozitivului, sistemul de operare și versiunea corespunzătoare, ora de acces, setările de configurare, informații despre conexiunea la Internet (adresa IP)

Motiv:

Cu fiecare acces, aceste informații sunt stocate de noi din motive tehnice. De asemenea, folosim părți din aceste informații pentru a detecta un comportament suspect într-un stadiu incipient și pentru a preveni orice fraude.

Informații despre comandă:

Istoricul comenzilor, facturile, ID-ul comenzii, comentarii la comenzi, informații despre modalitatea de plată, adresa de livrare, comenzi reușite și comenzi anulate

Motiv:

De fiecare dată când efectuezi o comandă, aceste informații vor fi adăugate la profilul tău. Poți vedea toate aceste informații în profilul tău oricând. Informațiile ar trebui să îți ofere o imagine de ansamblu asupra propriilor interese și comenzi anterioare. De asemenea, vom folosi aceleași informații pentru a ne îmbunătăți serviciile. În plus, vom anonimiza aceste informații atunci când soliciți ștergerea datelor sau când profilul tău devine inactiv pentru a continua să utilizăm aceste informații într-o formă anonimizată pentru a optimiza serviciile noastre.

Date de comunicare:

Numele, adresa de e-mail, numărul de telefon, adresa poștală, ID-ul comenzii

Motiv:

Dacă dorești să primești o comunicare comercială, un SMS sau o notificare push în aplicație, avem nevoie de anumite informații pentru a-ți trimite mesajele. În loc să ne adresăm cu formularea generală „Hey, tu”, considerăm că este mai prietenos să ne adresăm clienților noștri printr-o formulare personalizată cu numele lor. Această categorie de informații personale este folosită și de noi pentru a te contacta, de exemplu, dacă un produs nu poate fi livrat și dorim să îți oferim o alternativă.

Informații de plata:

Metoda de plată, informații pseudonimizate despre cardurile de credit

Motiv:

Avem nevoie de aceste informații pentru a urmări plățile și pentru a le atribui comenzilor pe care le-ai plasat.

Informații de livrare:

Numele, adresa de livrare, numărul de telefon, ID-ul comenzii

Motiv:

În conformitate cu principiul minimizării datelor, furnizăm livratorilor doar informațiile de care au nevoie de la tine pentru a-ți pregăti și livra comanda.

În ce scopuri prelucrăm datele cu caracter personal

Procesăm datele tale cu caracter personal doar în conformitate cu cerințele legale. Acordăm o atenție deosebită respectării principiilor aplicabile prelucrării datelor cu caracter personal. Grupul Delivery Hero acordă o mare atenție transparenței. Prin urmare, prelucrăm datele tale numai dacă această operațiune este legală și te poți aștepta în mod rezonabil ca acestea să fie prelucrate. Dacă, în cursul evaluării noastre, ajungem la concluzia că persoana vizată nu se așteaptă în mod rezonabil la prelucrarea datelor, vom efectua prelucrarea numai cu acordul expres al acesteia.

Crearea contului, conectarea simultană folosind un singur cont, administrarea profilului

Pentru a-ți putea oferi serviciile noastre, prelucrarea datelor personale este esențială. O mare parte din aceste date ne sunt transmise de tine, în mod direct, iar altele sunt colectate automat atunci când folosești platformele noastre. Ne puteți ajuta, împărtășind cu noi doar acele date de care avem nevoie pentru a ne îndeplini obligațiile contractuale.

Crearea contului

Când creezi un cont de client, ți se va cere să introduci datele de bază. Acest lucru este absolut necesar, deoarece nu putem crea un profil de client fără aceste date. Adresa ta de e-mail și numărul de telefon sunt deosebit de importante, deoarece putem utiliza aceste informații pentru a te identifica în sistemul nostru data viitoare când vei dori să te conectezi din nou. În plus, te rugăm să alegi cu atenție parola. Nu folosi aceeași parolă pe mai multe site-uri web. Parola ar trebui să aibă, de asemenea, cel puțin 12 caractere, cel puțin o literă mică, o majusculă, un caracter special (!? #,% & Etc.) și o cifră. Te rugăm să nu împărtășești nici parola, nici adresa de e-mail cu nimeni altcineva.

Categorii de date cu caracter personal:

Date de profil (master data)

Informații despre dispozitiv și date de acces

Temei legal

Art. 6 alin. 1 (b) GDPR, executarea contractului

Autentificare

Dacă ai deja un cont de client existent, va trebui să introduci adresa de e-mail și parola pentru a te autentifica. Dacă detectăm nereguli în timpul înregistrării, cum ar fi introducerea unei parole greșite de mai multe ori, vom lua măsurile adecvate pentru a preveni orice prejudicii, atât pentru tine cât și pentru noi.

Categorii de date cu caracter personal

Date de profil (master data)

Temei legal

Art. 6 alin. 1 (b) GDPR, îndeplinirea contractului în ceea ce privește înregistrarea, cu modificările ulterioare;

Art. 6 alin. 1 (f) GDPR, pentru măsurile de securitate, , cu modificările ulterioare.

Conectarea simultană folosind un singur cont

Facebook

Dacă ai un profil Facebook, te poți înregistra pe site-ul nostru web pentru a crea un cont de client sau te poți autentifica folosind funcționalitatea „Facebook Connect” a rețelei sociale Facebook, care este gestionată de Facebook Inc., 1 Hacker Way, Menlo Park, CA 94025, SUA („Facebook”), în cadrul așa-numitei tehnologii Single Sign-On. Puteți recunoaște funcționalitatea „Facebook Connect” de pe site-ul nostru web cu ajutorul butonului albastru cu sigla Facebook și inscripția „Conectați-vă cu Facebook” sau „Înregistrați-vă cu Facebook”.

Dacă apelezi la o pagină a site-ului nostru web care conține o astfel de funcționalitate, browser-ul tău stabilește o conexiune directă la serverele Facebook. Conținutul plugin-ului/funcționalității este transmis direct de la Facebook către browser-ul tău și integrată în pagină. Prin această integrare, Facebook primește informațiile prin care browser-ul tău a apelat la pagina corespunzătoare a site-ului nostru web, chiar dacă nu ai un profil Facebook sau nu ești conectat la Facebook. Aceste informații (inclusiv adresa IP) sunt transmise direct de pe browse-rul tău către un server Facebook din SUA și sunt stocate acolo. Aceste operațiuni de prelucrare a datelor sunt efectuate în conformitate cu art. 6 alin. 1 (f) GDPR pe baza interesului legitim al Facebook pentru afișarea de publicitate personalizată în baza comportamentului de navigare.

Folosind acest buton „Facebook Connect” de pe site-ul nostru web, poți, de asemenea, să te autentifici sau să te înregistrezi pe site-ul nostru web folosind datele de utilizator Facebook. Numai dacă îți exprimi expres consimțământul în conformitate cu art. 6 alin. 1 (a) GDPR înainte de procesul de înregistrare pe baza unei note corespunzătoare privind schimbul de date cu Facebook, vom primi informațiile generale și accesibile publicului stocate în profilul tău atunci când utilizezi butonul „Facebook Connect” de pe Facebook, în funcție de setările de protecție a datelor cu caracter personal setate de tine pe această rețea socială. Aceste informații includ ID-ul utilizatorului, numele, imaginea profilului, vârsta și sexul.

Dorim să subliniem faptul că, după ce au fost aduse modificări condițiilor de protecție a datelor și condițiilor de utilizare a Facebook, imaginile tale de profil, ID-urile de utilizare ale prietenilor și lista de prieteni pot fi transferate, de asemenea, dacă acestea au fost marcate drept „publice” în setările tale de confidențialitate pe rețeaua de socializare. Datele transmise de Facebook sunt stocate și prelucrate de noi pentru crearea unui cont de utilizator cu datele necesare, în cazul în care acestea au fost puse la dispoziția Facebook (titlu, nume, prenume, date privind adresa, țară, adresă de e-mail, data nașterii). În schimb, putem transfera date (de exemplu, informații despre comportamentul tău de navigare) pe profilul de Facebook în baza consimțământului.

Consimțământul dat poate fi revocat în orice moment, trimițându-ne un mesaj, la adresa: office@avisol.ro.

Facebook Inc., cu sediul în SUA, este certificat în baza acordului bilateral UE-USA de protecție a datelor „Privacy Shield”, că garantează respectarea nivelului de protecție a datelor aplicabil în UE.

Categorii de date cu caracter personal

Date de profil (master data)

Informații de contact

Informații privind profilul Facebook

Temei legal

Art. 6 alin. 1 (a) GDPR, consimțământul

Administrarea profilului

Te poți conecta la profilul tău în orice moment și poți modifica datele personale, cum ar fi numele, adresa de e-mail sau numărul de telefon. De asemenea, poți vizualiza și comenzile anterioare.

Categorii de date cu caracter personal

Date de profil, date despre locație

Informații despre comandă

Informații despre dispozitiv și date de acces

Date de comunicare

Informații referitoare la plată

Temei legal

Art. 6 alin. 1 (b) GDPR, executarea contractului

Procesarea comenzii

După ce te-ai înregistrat cu succes și ai decis să plasezi comanda, vom stoca aceste informații în profilul tău și le vom prelucra în alte procese, astfel încât să ne poți trimite comanda. Când trimiți comanda, datele tale personale sunt transferate în platforma noastră unde sunt transferate către alte sisteme pentru prelucrare ulterioară.

Categorii de date cu caracter personal:

Informații de contact

Date despre locație

Informații despre dispozitiv și date de acces

Temei legal

Artă. 6 alin. 1 (b) GDPR, executarea contractului

Buffering/ Memorie tampon

După ce te-ai autentificat în profilul tău și ai efectuat o selecție, produsele selectate vor fi salvate în profil. Dacă închizi accidental browser-ul sau aplicația, poți continua până la ultimul punct al comenzii. Ultimele informații sunt stocate într-un cookie.

Categorii de date cu caracter personal:

Date de profil (master data)

Informații despre dispozitiv și date de acces

Informații de comandă

Temei legal

Artă. 6 alin. 1 (f) GDPR, interes legitim

Interesul legitim este să îți oferim o experiență de comandă mai bună, unde poți continua comanda chiar și atunci când browser-ul sau aplicația au fost închise accidental.

Livrare

După ce ai plasat cu succes comanda, o serie de procese se execută în fundal pentru a ne asigura că livrarea comenzii tale se va efectua rapid.

Următoarele activități de prelucrare descriu cum și de ce datele tale sunt procesate în scopurile respective.

Transferul către livratori

Pentru livrare folosim diferiți livratori. Aceștia pot fi freelanceri sau persoane provenind de la terțe persoane care ne furnizează livratori pe baza unui acord de prelucrare a datelor atunci când livrăm comenzile. În toate aceste cazuri, trimitem datele tale personale către livratori pentru a-ți putea livra rapid comanda.

Categorii de date cu caracter personal

Numele, adresa și numărul de telefon pentru livratorii proprii

Temei legal

Art. 6 alin. 1 (b) GDPR, executarea contractului

Apeluri telefonice de la livratori sau e

Dacă un produs din selecția ta nu este disponibil pentru livrare sau dacă livratorii noștri nu te pot contacta la adresa de livrare furnizată, trebuie să știi că aceștia au primit instrucțiuni de la noi pentru a te suna, astfel încât problema să poată fi rezolvată cu ușurință.

Categorii de date cu caracter personal

Informații despre livrare

Temei legal

Art. 6 alin. 1 (b) GDPR, executarea contractului, pentru efectuarea apelurilor de către livratori

Art. 6 alin. 1 (f) GDPR, interes legitim atunci când ești apelat de . ele nu au nicio pretenție cu privire la datele tale personale și în niciun caz nu le pot folosi în scopuri proprii. Dacă totuși va trebui să fii contactat de un  fără consimțământul prealabil, te rugăm să ne raportezi acest lucru prin e-mail la office@avisol.ro.

Metode de plată salvate

Pentru a face procesul de comandă și mai convenabil pentru tine îți oferim posibilitatea să salvezi metoda de plată preferată. Aceasta înseamnă că nu trebuie să introduci din nou detaliile de plată la următoarea plasare a unei comenzi. Stocarea acestor date necesită acordul tău prealabil. Poți salva datele de plată făcând clic pe câmpul de consimțământ. Îți poți revoca în orice moment consimțământul dezactivând din nou câmpul de consimțământ sau informându-ne în acest sens prin e-mail la office@avisol.ro.

Categorii de date cu caracter personal

Date referitoare la plată

Temeiul legal

Art. 6 alin. (1) lit. (a) GDPR, consimțământul

Publicitate și marketing

Marketing Direct

Buletin informativ/ Newsletter

Dacă ne-ai furnizat adresa de e-mail la achiziționarea de bunuri sau servicii, ne rezervăm dreptul de a îți trimite, prin e-mail, oferte regulate de bunuri sau servicii similare celor deja achiziționate din gama noastră.

Nu doar conținutul buletinelor noastre informative diferă, dar și tehnologiile și criteriile pe care le folosim pentru a proiecta buletinele de informare și împărțirea grupurilor de clienți. De exemplu, un grup de clienți poate primi un buletin informativ special care promovează oferte speciale de la ele în care clienții au comandat.

Folosim informații diferite din istoricul comenzilor și adresele de livrare.

Acesta este un proces de profilare în care vă procesăm automat datele.

Segmentarea specifică a clienților poate avea un efect juridic asupra ta sau poate avea un impact în alte moduri dacă primești anumite buletine informative care nu sunt incluse și în alte campanii.

Dacă luarea automată a deciziilor te afectează în mod negativ și nu ești de acord cu acest lucru, ne poți contacta la adresa office@avisol.ro. În acest caz, vom evalua individual circumstanțele cazului.

Categorii de date cu caracter personal

Informații de contact

Date despre locație

Informații despre comandă

Temei legal

Prelucrarea datelor în acest sens are loc numai pe baza interesului nostru legitim pentru publicitatea directă personalizată în conformitate cu art. 6 alin. 1 lit. (f) GDPR. Dacă te-ai opus inițial folosirii adresei tale de e-mail în acest scop, nu îți vom trimite un e-mail în scopuri de marketing. Ai dreptul de a te opune folosirii adresei de e-mail pentru scopurile publicitare menționate, în orice moment, cu efect pentru viitor, notificându-ne la adresa de email: office@avisol.ro. La primirea obiecției tale, vom întrerupe de îndată utilizarea adresei de e-mail în scopuri publicitare.

Scorul Net de Promovare (NPS)

Ne străduim în permanență să ne îmbunătățim serviciile. Feedback-ul tău constructiv este foarte important pentru noi. De aceea, ocazional, îți vom trimite sondaje și te vom ruga să ne oferi părerea ta. Dacă nu dorești să primești astfel de sondaje, te poți dezabona oricând. Pentru orice solicitare cu privire la sondajele pe care le efectuăm, poți da clic pe butonul „dezabonare” de mai jos și nu te vom mai contacta.

Categorii de date cu caracter personal

Date de comunicare

Temei legal

Art. 6 alin. 1 (f) GDPR, interesul legitim.

Interesul nostru legitim este scopul descris mai sus.

Aplicația

Avem un interes puternic să te informăm despre ele sau ofertele noi atunci când folosești aplicația noastră. Lucrăm mereu pentru a-ți oferi o experiență uimitoare. Pentru realizarea acestui scop, negociem cu ele noastre partenere, oferte cât mai avantajoase pentru tine. Pentru a te informa despre aceste oferte, îți trimitem notificări în aplicație. Este necesar să activezi aceste notificări în dispozitivele tale.

Categorii de date cu caracter personal

Date despre locație

Date de profil (master data)

Informații despre comandă

Temei legal

Dacă prelucrarea are loc cu acordul tău, temeiul legal pentru prelucrare este art. 6 alin. 1 (a) GDPR, și anume consimțământul acordat. În caz contrar, prelucrarea se bazează pe interesul nostru legitim în conformitate cu dispozițiile art. 6 alin. 1 (f) GDPR. Interesul nostru legitim constă în scopul menționat mai sus.

Mesaje text/SMS

Pe lângă alte mijloace, vom continua să folosim SMS-uri pentru a te informa despre noile oferte din zona ta. Vei primi un SMS de la noi doar dacă ți-ai exprimat consimțământul în acest sens. Îți vei putea revoca acordul cu privire la comunicări viitoare, în orice moment. Te rugăm să ne trimiți un e-mail la adresa support@. Înregistrarea, precum și anularea vor fi efectuate fără perceperea vreunei taxe.

Categorii de date cu caracter personal

Informații de contact

Informații despre comandă

Temei legal

Art. 6 alin. (1) lit. a) din GDPR, consimțământul

Marketing online

Serviciile noastre se bazează într-o mare măsură pe a convinge potențialii clienți că oferim o experiență extraordinară pentru utilizatori și că fiecare vizită pe platforma noastră merită. Pentru a ajunge la cât mai mulți clienți potențiali, suntem foarte activi în domeniul marketingului online. Este important în aceeași măsură să câștigăm încrederea potențialilor clienți, cât și să consolidăm încrederea clienților noștri existenți. Prin urmare, am dori să vă prezentăm procesele noastre referitoare la prelucrarea în scop de marketing într-un mod cât mai transparent.

Targeting

În principiu, targeting înseamnă publicarea și personalizarea banner-urilor publicitare pe site-uri web adaptate la anumite grupuri țintă. Scopul este acela de a afișa cele mai atractive mesaje publicitare (bannere), într-o manieră personalizată pentru utilizator și potențialul client. În primul rând, stabilim un grup țintă și, în al doilea rând, solicităm furnizorilor de servicii să ne afișeze publicitatea grupului țintă definit. Nu prelucrăm date cu caracter personal, întrucât acestea sunt inițial anonimizate. Pentru a defini mai bine grupul țintă, segmentăm tipurile de clienți și plasăm diferite anunțuri pe diferite portaluri.

Retargeting

De îndată ce ai vizitat site-ul nostru web și, spre exemplu, ai plasat deja o comandă în coșul tău de cumpărături, stocăm aceste informații în cookie-uri. Dacă continui să navighezi pe alte site-uri web, partenerii noștri publicitari îți vor aminti în numele nostru că nu ai finalizat încă comanda. Nu vrem să ratezi experiența uimitoare pe care noi o oferim fiecărui client.

Poți dezactiva retargeting-ul instalând setările suplimentare adecvate browser-ului tău.

Mai mult decât atât, poți și trebuie să ștergi în mod regulat cookie-urile stocate în browser-ul pe care îl utilizezi.

Categorii de date cu caracter personal

Informații de contact

Temei legal

Art. 6 alin. (1) lit. f) GDPR, Interes legitim.

Interesul nostru legitim este reprezentat de scopul descris mai sus.

Cookies

Pentru a face vizita pe site-ul/ aplicația noastră cât mai plăcută și pentru a permite utilizarea anumitor funcții, folosim așa-numitele module cookie pe diverse pagini. Acestea sunt mici fișiere text ce sunt stocate pe dispozitivul tău. Unele dintre modulele cookie pe care le folosim sunt șterse după încheierea sesiunii browser-ului, adică după închiderea browser-ului (așa-numitele cookie-uri de sesiune). Alte module cookie rămân pe dispozitivul tău și ne permit nouă sau afiliatului nostru să îți recunoaștem browser-ul la următoarea ta vizită (cookie-uri persistente). Poți ajusta opțiunile browser-ului tău astfel încât să fi informat cu privire la setarea cookie-urilor și să decizi în mod individual acceptarea acestora sau excluderea cookie-urilor pentru anumite cazuri specifice sau în general. Excluderea folosirii anumitor module cookie poate limita funcționalitatea site-ului / aplicației noastre.

Categorii de date cu caracter personal

–Temei legal

În situația în care prelucrarea datelor se efectuează cu acordul tău, temeiul legal al prelucrării este reprezentat de art. 6 alin. (1) lit. a) GDPR, respectiv consimțământul tău. În caz contrar, prelucrarea se efectuează în baza interesului nostru legitim, în conformitate cu prevederile art. 6 alin. (1) lit. f) GDPR. Interesul nostru legitim este reprezentat de scopul menționat mai sus.

Poți accesa politica noastră privind modulele cookie cu toate cookie-urile pe care le folosim aici.

Gestionarea relațiilor cu clienții

Solicitările tale

Mulțumirea ta este principalul nostru obiectiv. Prin urmare, ne dorim să avem disponibilitatea de a răspunde tuturor întrebărilor tale. Pentru a putea răspunde la aceste întrebări și pentru a înțelege problema generală, stocăm conținutul conversației în sistemul nostru de gestionare a relațiilor cu clienții atunci când ne contactezi.

Conținutul informațiilor pe care le stocăm depinde de informațiile pe care ni le furnizezi cu ocazia comunicărilor noastre.

Categorii de date cu caracter personal:

Informații de contact

Informații despre comandă

Informații de livrare

Date de profil (master data)

Informații privind comunicările

Informații de plată

Informații privind voucherele

Temei legal

Art. 6 alin.(1) lit. b) GDPR, executarea contractului.

Prevenirea fraudelor și securitatea platformei noastre

Pentru a ne proteja clienții și platforma de eventuale atacuri, monitorizăm în mod continuu activitățile de pe site-ul nostru realizate de toți vizitatorii. În acest scop, folosim diferite măsuri tehnice pentru a ne asigura că toate comportamentele suspecte sunt detectate de la început și prevenite la timp. Pentru atingerea acestui obiectiv, mai multe mecanisme de monitorizare rulează în paralel și împiedică potențialii atacatori să acceseze site-ul nostru web.

Procesul de luare a deciziilor este automatizat și poate avea un efect juridic asupra persoanei în cauză sau o poate afecta într-un mod similar. Dacă luarea automată a deciziilor duce produce consecințe negative pentru tine și nu ești de acord cu acest lucru, ne poți contacta la adresa office@avisol.ro. În acest caz, vom analiza individual circumstanțele cazului tău.

Categorii de date cu caracter personal:

Informații despre dispozitiv și date de acces

Informații de contact

Informații privind plata

Informații despre comandă

Informații despre voucher

Temei legal:

Art. 6 alin. (1) lit. a) GDPR, Consimțământ

Fuziuni și achiziții, schimbarea controlului

De asemenea, am dori să te informăm că, în cazul fuziunii cu sau al achiziției de către o altă societate, vom dezvălui informații cu privire la tine respectivei societăți. Desigur, vom solicita societății respective să se conformeze dispozițiilor legale privind protecția datelor cu caracter personal.

Categorii de date cu caracter personal:

Informații de contact

Informații privind livrarea

Informații privind locația

Date privind profilul tău (master data)

Informații privind dispozitivul și date de acces

Informații despre comandă

Infamații privind comunicările

Informații privind plata

Informații privind voucherele

Temei legal:

Art. 6 alin. (1) lit. f) GDPR, interes legitim

Interesul nostru legitim este reprezentat de scopul descris mai sus.

Vouchere

Deseori oferim vouchere pe platformele noastre. Motivele pentru care oferim aceste vouchere pot varia. Scopul acestor vouchere este de a-i recompensa pe clienții noștri fideli și de a-i încuraja să continue să fie în fruntea clienților fideli.

Pentru a putea verifica numărul, valoarea și frecvența de utilizare a voucherelor, dar și pentru a evita utilizarea necorespunzătoare a acestor vouchere, colectăm diverse categorii de date cu caracter personal.

Categorii de date cu caracter personal:

Date privind profilul tău(master data)

Informații privind voucherele

Temei legal:

Art. 6 alin. (1) lit. f) GDPR, interes legitim

Interesul nostru legitim este reprezentat de scopul descris mai sus.

Cine sunt colaboratorii noștri și unde prelucrăm datele tale cu caracter personal

Nu furnizăm niciodată datele tale cu caracter personal unor terți neautorizați. Cu toate acestea, ca parte a activității noastre, folosim serviciile unor furnizori de servicii selectați și le oferim acces limitat și strict monitorizat la unele dintre datele pe care le deținem. Cu toate acestea, înainte de a trimite date cu caracter personal către aceste societăți partenere pentru ca acestea să prelucreze datele în numele nostru, fiecare societate este supusă, în mod individual unui audit. Toți destinatarii trebuie să respecte dispozițiile legale în materia protecției datelor cu caracter personal și să demonstreze nivelul de protecție a datelor cu dovezi adecvate.

Din motive practice, am decis că suntem alături de tine în ceea ce privește orice întrebare sau problemă pe care o ai cu privire la protecția datelor. Astfel, vom fi la dispoziția ta pentru toate întrebările, în special cele referitoare la drepturile tale în conformitate cu art. 15 – 22 GDPR. Garantăm că vom asigura respectarea acestora.

În aceste sens, te rugăm să ne contactezi la adresa office@avisol.ro.

Prestatorii de servicii

Prelucrăm datele tale cu caracter personal prin intermediul a diverse persoane împuternicite, în activitatea noastră zilnică. Acestea prelucrează datele tale cu caracter personal potrivit dispozițiilor art. 28 din GDPR, numai în conformitate cu instrucțiunile noastre și neavând nici un fel de pretenții sau drept asupra acestor date. De asemenea, efectuăm controale în ceea ce privește persoanele împuternicite și ne asigurăm că prelucrăm datele numai prin intermediul împuterniciților care întrunesc standardele noastre cele mai înalte.

Întrucât prelucrăm datele prin diferiți împuterniciți, pe care îi schimbăm uneori, nu este oportun să identificăm destinatarii specifici ai datelor cu caracter personal. Cu toate acestea, dacă ești interesat, îți vom dezvălui, cu drag numele împuternicitului/împuterniciților, prin intermediul cărora prelucrăm date, în momentul cererii.

Terțe persoane

Suplimentar persoanelor împuternicite menționate mai sus, colaborăm și cu terțe părți, cărora le transmitem și datele tale cu caracter personal, dar care nu se supun instrucțiunilor noastre. Acestea sunt, de exemplu, consultanții noștri, avocații sau consultanții fiscali cărora le sunt furnizate datele tale, de către noi, pe baza unui contract și care prelucrează acele date din motive legale sau pentru a ne proteja propriile interese.

Nu vindem sau închiriem datele tale cu caracter personal către terți în nici o circumstanță. Această operațiune nu va avea loc niciodată fără consimțământul tău expres.

Organele de urmărire penală și proceduri legale

Din păcate, se poate întâmpla ca o mică parte din clienții și furnizorii noștri de servicii să nu aibă un comportament de bună-credință, în conformitate cu legea și să aibă intenția de a ne prejudicia. În atare cazuri, nu suntem obligați să dezvăluim date cu caracter personal, doar în virtutea obligațiilor legale, ci de asemenea, în baza interesului nostru de a preveni daunele, pentru a ne pune în executare creanțele și pentru a să combate pretențiile nejustificate.

Rețele de socializare și paginile fanilor

Avem profiluri pe diverse platforme de social media pe care ne facem publicitate pentru produse și interacționăm cu clienții. Deoarece aceste profiluri operează pe platformele unor terți, de fiecare dată când vizitezi aceste canale de socializare, operatorii colectează datele tale cu caracter personal.Răspunderea

Noi și operatorii platformelor de socializare pe care le accesați și pe care ne facem publicitate acționăm în calitate de operatori asociați. În cazul în care doi sau mai mulți operatori determină în comun scopurile și mijloacele de prelucrare, aceștia sunt operatori asociați.

Platformele de socializare Facebook și Instagram sunt operate de și aparțin Facebook Ireland Ltd., 4 Grand Canal Square, Dublin 2, Irlanda.

Suntem responsabili pentru toate interacțiunile de pe propriile noastre platforme. Operatorii platformelor de social media au, ei înșiși, calitatea de operatori de date raportat la interacțiuni generale și interacțiuni în afara profilurilor noastre.

Există o excepție de la regulile de mai sus, și anume în cazul prelucrării datelor descrise în cele ce urmează pentru analiza utilizării (Informații despre pagină); Răspundem în solidar cu Facebook pentru această prelucrare.

Următoarele link-uri vă vor arăta exact ce date sunt colectate de către operatorii de social media respectivi:

Politica de confidențialitate Facebook

Politica de confidențialitate Instagram

Prelucrarea datelor

Pentru paginile create, Facebook oferă administratorilor de pagini statistici și informații care îi ajută să înțeleagă tipurile de acțiuni pe care oamenii le întreprind pe paginile lor („Informații din pagină”).

Când vizitați sau interacționați cu o pagină sau conținutul acesteia, informații precum următoarele pot fi colectate și utilizate pentru a crea „Informațiile din pagină”:

Vizualizarea unei pagini, a unei postări sau a unor videoclipuri de pe o pagină

Dacă este urmărită sau nu o pagină

Dacă s-a dat ”Îmi place” sau nu unei pagini sau postări

Recomandarea unei pagini într-o postare sau un comentariu

Comentarii, partajare sau reacție la o postare pe pagină (inclusiv tipul de reacție)

Ascunderea postării unei pagini sau raportarea acesteia ca spam

Accesarea unei pagini de pe o altă pagină de pe Facebook sau de pe un site de pe Facebook

Trecerea peste numele unei pagini sau poza de profil pentru a vedea o previzualizare a conținutului paginii

Accesarea site-ului web, numărului de telefon, butonului „Obțineți indicații” sau a unui alt buton al unei pagini

Dacă sunteți pe un computer sau dispozitiv mobil în timp ce vizitați sau interacționați cu o pagină sau conținutul acesteia.

Noi și Facebook răspundem în solidar pentru prelucrarea datelor tale în ceea ce privește furnizarea informațiilor din pagină. În acest sens, noi și Facebook am încheiat un acord în care am stabilit asupra asumării și împărțirii obligațiilor ce ne revin cu privire la protecția datelor în conformitate cu dispozițiile art. 26 din GDPR.

Drepturile tale cu privire la prelucrarea datelor

Pentru toate prelucrările de date cu caracter personal ce se efectuează pe acest site web, suntem singurii responsabili în ceea ce privește pentru prelucrarea datelor tale, în conformitate cu reglementările privind protecția datelor.

În cadrul acordului nostru cu Facebook, am stabilit că Facebook este responsabil în general de îndeplinirea obligațiilor sale de informare în legătură cu datele „Informații din pagină” și de asigurarea exercitării drepturile pe care le ai în conformitate cu prevederile GDPR. Pentru mai multe informații despre drepturile pe care le ai, în calitate de persoană vizată cu privire la prelucrarea datelor pe Facebook, consultă pe Facebook’s Page-Inside Privacy Policy

Prelucrarea datelor în afara UE

Prelucrăm datele tale cu caracter personal, în principal în cadrul Uniunii Europene (UE) și Spațiului Economic European (SEE). Cu toate acestea, unii dintre furnizorii noștri de servicii menționați mai sus au sediul în afara UE și în SEE.

GDPR impune standarde de protecție a datelor ridicate în ceea ce privește transferul de date cu caracter personal în țări terțe. Toți destinatari noștri de date trebuie să asigure îndeplinirea acestor standarde. Înainte de a transfera datele tale către un furnizor de servicii din țări terțe, fiecare furnizor de servicii este evaluat mai întâi, în ceea ce privește nivelul său de protecție a datelor. Numai dacă pot demonstra un nivel adecvat de protecție a datelor, vor fi listați ca furnizori de servicii.

Indiferent dacă furnizorii noștri de servicii sunt situați în UE / SEE sau în țări terțe, fiecare furnizor de servicii trebuie să semneze cu noi un acord de prelucrare a datelor. Furnizorii de servicii din afara UE / SEE trebuie să îndeplinească cerințe suplimentare. Conform art. 44 f. datele cu caracter personal GDPR pot fi transferate către furnizorii de servicii care îndeplinesc cel puțin una dintre următoarele cerințe:

Comisia a decis că țara terță asigură un nivel adecvat de protecție (de exemplu, Israel și Canada);

Clauzele standard de protecție a datelor adoptate. Acestea sunt clauze contractuale care nu pot fi modificate de părțile contractante și în care se angajează să asigure un nivel adecvat de protecție a datelor;

Mecanism de certificare aprobat.

Conform acordurilor internaționale, societățile pot fi certificate, în baza unor criterii definite. Una dintre aceste certificări este Acordul privind scutul de confidențialitate UE-SUA.

Prin accesarea următorului link, puteți vedea care sunt societățile certificate: https://www.privacyshield.gov/welcome .

Vom transfera datele tale numai furnizorilor de servicii care îndeplinesc cel puțin una dintre aceste cerințe. Dacă transferăm date în țări terțe, acestea sunt în principal societăți cu sediul în SUA sau Israel.

Cât timp îți stocăm datele

În general, ștergem datele tale după ce scopul prelucrării a fost îndeplinit. Regulile exacte de ștergere sunt definite în politicile noastre de ștergere regională. Se aplică diferite reguli de ștergere în funcție de scopul prelucrării. În politicile noastre de ștergere, am definit diverse categorii de date și le-am atribuit reguli în baza cărora sunt șterse după o anumită perioadă. Datele colectate sunt însemnate cu o regulă de ștergere. Când s-a îndeplinit perioada de păstrare, datele stocate vor fi șterse în consecință.

Îți vom șterge datele personale fie în situația în care dorești acest lucru și ne anunți, fie în situația în care contul tău este inactiv timp de trei ani, situație în care îți vom șterge și contul. Înainte de a se întâmpla acest lucru, vei primi o notificare separată de la noi pe adresa de e-mail înregistrată în contul de utilizator.

Suplimentar regulilor de ștergere definite de noi, vom păstra datele și pentru perioada de timp pentru care avem o obligație legală de păstrare. De exemplu, datele fiscale trebuie păstrate pe o perioadă cuprinsă între șase și zece ani sau chiar mai mult în unele cazuri. Aceste perioade speciale de păstrare variază în funcție de dispozițiile legale cuprinse în legislațiile existente la nivel local.

Prin urmare, în ciuda cererii tale de ștergere a datelor cu caracter personal, este posibil să fim obligați să stocăm în continuare o parte din date, datorită reglementărilor legale. În acest caz, totuși vom restricționa datele de la o prelucrare ulterioară.

Mai mult, vom continua să stocăm datele tale dacă avem dreptul să o facem în conformitate cu dispozițiile art. 17 alin. (3) din GDPR. Acest lucru se aplică în special dacă avem nevoie de datele tale cu caracter personal pentru stabilirea, exercitarea sau apărarea pretențiilor noastre legale.

Politica noastră privind modulele cookie

Poți accesa aici politica noastră privind modulele cookie cu toate cookie-urile pe care le folosim.

Dreptul la modificare

Ne rezervăm dreptul de a modifica prezenta declarație privind prelucrarea datelor cu caracter personal, în conformitate cu prevederile legale. Te vom informa cu privire la orice modificări semnificative, cum ar fi modificări de scop sau noi scopuri de prelucrare.

Politica de confidențialitate Facebook

Politica de confidențialitate Instagram

Politica de cookies

×