Avisol – îngrășământ organic, 100% românesc!

În ultimele decenii au revenit în forță îngrășămintele organice și sunt cel mai puternic trend în agricultură la ora actuală!

S-a dovedit că îngrășămintele chimice nu permit obținerea unei producții sănătoase, îmbâcsesc și intoxică mediul. Pe cale de consecință, cel mai rău lucru pe care îl fac este acela că afectează profund sănătatea umană.

Acesta este motivul pentru care, din pasiune pentru hrana sănătoasă și pentru a oferi pieței un produs curat, natural, am creat Avisol, îngrășământ natural, capabil să îndeplinească toate cerințele europene pentru agricultură organică.

Calitățile gunoiului de pasăre pentru fertilizarea solului sunt binecunoscute din vremuri străvechi, când era folosit pentru abundența substanțelor sale nutritive, precum zinc, cupru, fier, potasiu, mangan, magneziu, fosfor. De la prezervarea acestei bogății organice am plecat noi când am dorit crearea produsului Avisol.

Acesta nu este însă identic cu cel folosit de strămoșii noștri, ci mult îmbunătățit din punct de vedere fizico-chimic și realizat în așa fel încât să ofere numai avantaje.

Avisol se descompune treptat fiind prezentat sub formă de granule în 3 categorii, granularea rezultând în mod natural din fermentarea și răvășirea permanentă a dejecției.

Prin urmare, absolut toți agricultorii profesioniști sau amatori care vor produse organice sau întreținerea curată, naturală a solurilor pot folosi Avisol, de la cei care dețin parcele agricole, livezi grădini sau solarii, până la cei care îngrijesc terenuri de golf, peluze, etc.

fertilizările de primăvară au rolul de a oferi solului substanțele nutritive necesare pentru creșterea în ritm accelerat a plantelor după dezmorțirea din sezonul rece. Din …

Fertilizarea solului, condiție obligatorie pentru flori rezistente și puternice! Prima condiție de de bază pentru a avea flori frumoase și rezistente este o bună fertilizare …

În ultimele decenii au revenit în forță îngrășămintele organice și sunt cel mai puternic trend în agricultură la ora actuală! S-a dovedit că îngrășămintele chimice …

Contact
Aviputna S.R.L.
Str. Victoriei, nr. 40,
Loc. Goleşti, judeţul Vrancea, România.

Tel.: (+40) 728.304.992
Tel.: (+40) 723.597.271
Fax: (+40) 372.252.993

E-mail: office@aviputna.ro
aviputna producator ouaaviputna producator oua